Dit 4- kamerappartement is van top tot teen aangepakt, beschikt over een royale living, luxe keuken, fraai sanitair, 3 slaapkamers en een heerlijk zonnig balkon met uitzicht richting de binnenstad! Liendert is een van de Amersfoortse wijken die erg in trek is bij starters op de Amersfoortse woningmarkt. De wijk is ruim opgezet en ligt op korte afstand van de binnenstad, pal naast het nieuwe Hogewegkwartier en overige voorzieningen. Direct achter dit kleinschalige en goed onderhouden complex bevindt zich een park welke zich uitstekend leent voor een wandelingetje. Winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sportschool bevinden zich tevens in de directe omgeving.

Dit verzorgde appartement. Naast pluspunten als indeling en afwerking is de ligging perfect. Op korte afstand tref je de gezellige en levendige binnenstad van Amersfoort, de nodige voorzieningen, de uitvalswegen (A28/A1) en natuurlijk het nieuwe zwembad (Amarena).

Via het portiek, met de brievenbussen, trappenhuis en lift, betreden we het appartement op de 2e verdieping.

De indeling is als volgt:
Entree/Hal met de meterkast (2016), toilet (2016, met hangend closet en fonteintje) en een praktische inpandige berging met de wasmachineaansluiting en de boiler. Aan de voorzijde is de living gesitueerd, voorzien van toegang tot het (woningbrede) zonnige balkon (zuidwesten) laminaatvloer en strak afgewerkte wanden/plafonds (stucwerk), allen uit 2016. Toegang tot de sfeervolle eetkamer (3e slaapkamer) en voldoende mogelijkheden voor een royale zithoek. De vele raampartijen zorgen voor maximaal lichtinval en uitzicht. De keuken is aan de achterzijde gelegen en beschikt over een luxe hoogglans witte keukenopstelling (2016), voorzien van een koel-/vriescombinatie, oven, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuigkap.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de rustige groene achterzijde.
Slaapkamer 2 is (eveneens) gelegen aan de achterzijde.
Slaapkamer 3 is gelegen aan de voorzijde en is momenteel de eetkamer.
De moderne en keurig betegelde badkamer (2016) is voorzien van een douchecabine en een meubel met een dubbele wastafel. En op de begane grond is er een berging.

Let op! wat oudere foto’s.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Beschikbaar per 01 juli 2020;
– Maandelijkse voorschot blokverwarming € 65,-;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot blokverwarming;
– Gunning eigenaar.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

NB: De spreeuw (Sturnus vulgaris) is een vogel uit de familie van de spreeuwachtigen (Sturnidae) uit de orde zangvogels (Passeriformes). Ondanks het feit dat hij het hele jaar door te zien is, is het een trekvogel. De spreeuwen die wij hier ’s zomers zien, zitten ’s winters zuidelijker en onze winterspreeuwen bevinden zich ’s zomers noordelijker.

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.