Van een schoolgebouw naar een wooncomplex van 18 appartementen. Dit bijzondere project maakt het helemaal waar. In de sfeervolle wijk Soesterkwartier stond tot 2013 een kinderdagverblijf genaamd "de larix" en speelde de kinderen hier dagelijks rond. Vandaag de dag is het omgetoverd tot een gezellig en fantastisch wooncomplex bestaande uit 18 appartementen.

Het complex is gelegen in een straat nabij de gezellige binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en (sport) voorzieningen zijn in de buurt evenals het Bos Birkhoven, Dierenpark en het Bosbad. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar diverse snelwegen. Parkeren is geregeld en kan op eigen terrein. Gezamenlijke fietsenberging is aanwezig.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
De indeling is als volgt: via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van het appartement op nr. 55. Entree, lichte woonkamer met open moderne keuken voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u middels openslaande deur de tuin. Frisse badkamer voorzien van toilet en een douche. Via een trap bereikt u een grote slaap vliering.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967
- Woonoppervlakte ca. 45 m2
- De woningen hebben energielabel A
- Woning wordt deels gestoffeerd opgeleverd (vloer)
- Modern en strak afgewerkt
- Nabij winkels, scholen en het Centraal Station

Algemeen:
- Beschikbaar per 01 juli 2020;
- Beschikbaar bij voorkeur een éénpersoonshuishouden;
- Huurperiode minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden, daarna in overleg onbepaalde tijd;
- Maandelijks voorschot van € 95,- voor elektra, gas, water, tv en internet;
- Servicekosten € 25,- per maand;
- Eenmalige router aanschaf tv en internet € 125,-
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur inclusief servicekosten en voorschot;
- Gunning eigenaar.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!


NB: Larixstraat, Ook wel lork, boom uit de Dennenfamilie. Er bestaan ca. 10 soorten die voorkomen op het noordelijk halfrond