Op de eerste verdieping van een klein appartementencomplex bevindt zich dit leuke driekamer hoekappartement. Vanuit het appartement heeft men zowel aan de voor- als ook aan de achterzijde heerlijk vrij uitzicht. Groot voordeel is dat dit appartement een balkon heeft, wat grenst aan de woonkamer en op het zuiden is gelegen waardoor men optimaal van de zon kan genieten.

Men heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats. De eigen berging bevindt zich in de onderbouw onder de kantoren. Het complex beschikt over een gemeenschappelijke fietsenstalling. Deze bevindt zich op het parkeerterrein aan de achterzijde van het appartement.

Het appartement is gelegen aan de rand van het gezellige dorp Hoogland, in de directe nabijheid van een winkelstraat en sportvoorzieningen met opstapplaatsen voor het openbaar vervoer. De binnenstad van Amersfoort alsmede de ontsluiting naar de A1 en de A28 bevinden zich eveneens op korte afstand.

Indeling:

Centrale entreehal met meterkast. In de woning is een ruime hal met intercom aanwezig, die toegang biedt tot alle verblijfsruimten zoals de badkamer, het separaat toilet en de bergkast. De ruime woonkamer is heerlijk licht en heeft openslaande deuren naar het zonnige balkon. De open keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vrieskast, combimagnetron, gaskookplaat en wasemkap. De badkamer is uitgerust met een douchecabine en vaste wastafel. Verder heeft het appartement de beschikking over 2 ruime slaapkamers. In de inpandige bergruimte bevindt zich de opstelling voor de cv-ketel en de wasapparatuur.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.