Drie kamer appartement gelegen op de tweede verdieping met een totaal woonoppervlak van 73 m2, uitermate geschikt voor starters. LET OP: er komt een laminaatvloer in en alle wanden worden netjes wit gemaakt.

De woning beschikt over een balkon 9 m2 op het Zuid-Oosten en is gelegen in de wijk Schothorst op loopafstand van het winkelcentrum en op fietsafstand van NS station, sportvelden en stadscentrum. Tevens is er een separate berging in de onderbouw. Deze woning beschikt over een heerlijk royale living met veel lichtinval, fraaie ruime keuken en praktische badkamer, 2 slaapkamers en een zonnig balkon.

Via het portiek met het trappenhuis betreedt je de woning op de 2e verdieping.

Indeling: Entree/Hal met de meterkast, bergkast met de cv-combiketel 2019, praktische inpandige berging en toegang tot de vertrekken. De royale living is gelegen aan de achterzijde en beschikt over toegang tot het woningbrede zonnige balkon. De open keuken is voorzien van een keurige hoekopstelling met een combioven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelvriescombinatie. De 2 slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde. De badkamer is handig ingedeeld met een douche, wastafel en plek voor de wasmachine. Tevens zit hier de toegang tot de toilet.

Bijzonderheden:
- Berging circa 4m2
- Bouwjaar 1986
- Houten kozijnen met dubbele beglazing
- Woonoppervlakte 75 m2
- Verwarming via de C.V.-combiketel 2019

Algemene informatie:
- Er komt een laminaatvloer in en alle wanden worden netjes wit opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 15 juni 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.