Nieuw in de verhuur! Lekker veel ruimte, een fijne sfeer maar vooral de gunstige locatie! De Liendertseweg 133 is namelijk een net en comfortabel appartement in een groene wijk van Amersfoort.

Dit leuke appartement is gelegen op de tweede verdieping van een net appartementencomplex. Binnenshuis tref je een ruime woonkamer met keuken, badkamer en drie slaapkamers. Verder beschik je over een zonnig balkon en een eigen berging.

De woning ligt in de wijk Liendert. Je woont hier in een rustige, ruim opgezette woonwijk met veel groen. Behoefte aan meer reuring en gezelligheid? Geen probleem, je bent op de fiets binnen 10 minuten in de de binnenstad van Amersfoort. Tevens zijn er diverse winkels in de buurt te vinden, waaronder Jumbo. Het openbaar vervoer naar het station en de stad zijn ook om de hoek, direct in de straat te vinden.

Begane grond: Beneden treffen we een besloten entree met bellentableau, brievenbus, trappenhuis en een lift. Ook heb je beneden de beschikking tot een eigen berging waar je bijvoorbeeld je fiets of motor in kunt stallen.

Tweede verdieping: Hal voorzien van meterkast en toilet. Via een tussendeur bereiken we de grotere hal welke toegang geeft tot alle ruimtes van het huis. Aan het einde van deze hal heb je de beschikking tot een ruime opbergkast.

De woonkamer is ruim, licht en netjes afgewerkt. Er ligt een keurige laminaatvloer en de wanden zijn wit gestuukt. Er is bij het raam aan de achterzijde ruimte voor een leuke zithoek waar je een fijne bank kunt neerzetten. Tevens is er nog zat ruimte voor een mooie eettafel waar je samen gezellig eet of een spelletje speelt. De dubbele glazen deuren geven toegang tot een van de slaapkamers.

De dichte keuken is aan de voorzijde van het appartement gelegen. Het keukenblok is geplaatst in een rechte opstelling. Het geheel is voorzien van een gootsteen met mengkraan, 4-pits gastoestel met oven, afzuigkap en ruimte voor een vaatwasser en koelkast. Extra bergruimte vind je in de vaste kasten.

De badkamer ligt tussen de keuken en de woonkamer in en is via de hal toegankelijk. De praktische badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafelmeubel met kastjes en spiegel, radiator en douche voorzien van hand- en regendouche. Ook is er een wasmachine aansluiting aanwezig. Het separate toilet is in de hal te vinden.

Het appartement heeft drie goed bemeten slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft tevens een vaste bergkast. De twee kamers aan de achterzijde van de woning geven toegang tot het balkon. Alle drie de kamers zijn netjes afgewerkt met een laminaatvloer en wanden in lichte kleurstelling. Hier kun je met een paar kleine aanpassingen de kamers helemaal naar eigen smaak inrichten.

Het appartement heeft een fijn balkon met een gunstige zonligging (zuiden).

Het appartementencomplex heeft een gemeenschappelijke tuin met veel groen waar elke bewoner gebruik van mag maken. Ook is er een leuke speelplaats voor de kinderen aanwezig.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 15 juli 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.