Wonen op een toplocatie in Amersfoort, tegenover het Eemplein, vlakbij De Nieuwe Stad, op loopafstand van het NS trein en busstation en het gezellige stadscentrum van Amersfoort?
In appartementencomplex Fourty5High staat dit MOOI AFGEWERKTE DRIE KAMER HOEKAPPARTEMENT MET LOGGIA, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING te koop!

Het appartement met veel grote kiepramen die zorgen voor een ruime lichtinval, is volledig voorzien van vloerverwarming/koeling, een moderne open keuken en praktisch ingerichte luxe badkamer. Je kunt er zo in. Kom kijken, we laten het je graag zien!

In de centrale hal met hoge plafonds word je stijlvol ontvangen. Het complex is strak vormgegeven, uitgerust met automatische deuren en camera’s, goed geïsoleerd en voorzien van een WKO-systeem. In het midden van het complex is een sfeervolle binnenplaats waar je als bewoner heerlijk kunt genieten in de buitenlucht.

Het appartement is gelegen op de 4e verdieping en is toegankelijk via een afgesloten portiek met toegang tot 4 appartementen.

De indeling van het appartement is praktisch: entree/hal, bergkast met aansluiting voor de wasmachine en overige installaties. Daarnaast vind je in de hal de meterkast en toegang tot de compleet afgewerkte badkamer met wastafelmeubel, een royale douche met douchecabine en thermosstaatkraan, en een wandcloset.

Vanuit de hal is er toegang tot de 1e slaapkamer aan de Eemplein kant. Aan het einde van de hal hangt de videofoon en betreed je de slaapkamer met aansluitend de loggia met vloerverwarming aan de Basic Fit kant. Door de raampartij in de loggia en de glazen afscheiding naar de slaapkamer, zijn beide kamers heerlijk licht.

De woonkamer is voorzien van een moderne open keuken met een koelkast met vriesvakje, inductie kookplaat, combi-oven/magnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft naast een tv-aansluiting ook een internet aansluiting en een 3e lichtpunt aansluiting boven de eettafel.

Over het parkeren op deze centrale plek hoef je je ook geen zorgen te maken. Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Ideaal is de ligging van deze parkeerplek direct naast de ingang van de kelder. Hierdoor hoef je geen gebruik te maken van een van de 2 autoliften.
Op -1 bevind zich ook de afgesloten fietsenberging van 3 m2
Kortom, op deze plek kun je meteen genieten van een prachtig instapklaar appartement op een fantastische locatie!

Algemene informatie:
– Beschikbaar per 15 mei 2020;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
– Parkeerplaats incl. servicekosten(verplichte afname) € 50,-
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Exclusief gemeentelijk belastingen;
– Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Waarborgsom 1 maand huur incl. kosten parkeren.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.