Heerlijk wonen! Dat kan in dit prima startersappartement. De zeer centrale en toch rustige ligging nabij de gezellige Amersfoortse binnenstad, station NS en het Eemplein zal je zeker aanspreken. Kortom, alles binnen handbereik!

Binnen no-time ben je vanaf de Soesterweg bij het station of in hartje Amersfoort. Aan de Noorderwierweg zijn verschillende winkels gevestigd. Ook het Eemplein met bioscoop, supermarkt, diverse restaurants is goed te bereiken. Zomers is het heerlijk genieten van een glas wijn bij Zandfoort aan de Eem.

De indeling ia als volgt: gedeelde entree, trap naar eerste etage, voordeur met ruime hal, eenvoudige open keuken voorzien van koelkast, fornuis en afzuigkap, badkamer voorzien van toilet, inloopdouche en wastafel.


Algemene informatie:
- Geen huursubsidie mogelijk;
- De woning wordt kaal verhuurd, huidige laminaat vloer ter overname € 300,–;
- Energievoorzieningen maandelijkse voorschot € 120,– te voldoen aan eigenaar;
- Per direct beschikbaar;
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden,
- Voorbehoud gunning eigenaar;
- Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Tv en internet kan een huurder zelf aanvragen;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.