Uniek in de verhuur bij Govaert!
Nostalgisch en luxe wonen in een maritieme woonomgeving met veel recreatiemogelijkheden.
Begane grond appartement ligt in het centrum van Bunschoten-Spakenburg, rustig, net buiten de drukte gelegen, tussen de Nieuwe- en Zuyderzeehaven in.
Bunschoten-Spakenburg is een prachtig dorp (met stadsrechten) aan de voormalige Zuyderzee, tegenwoordig het Eemmeer. In het centrum van het land, langs de A1, een paar kilometer ten noorden van de mooie stad Amersfoort. Maar ook omgeven door de natuur in de Eemmeerpolder en het Landschap Arkemheen.
Dit volledig gerenoveerde 3 kamer appartement van ca. 65 m2 en beschikt over luxe en hoogwaardige afwerking, alles is tot in de puntjes verzorgd zowel binnen- als buitenshuis (wordt op dit moment opgepakt). De riante lichte woonkamer is voorzien van strakke laminaat vloer, moderne open keuken voorzien van o.a afwasmachine, afzuigkap en koel- vriescombinatie, twee volwaardige slaapkamers, complete luxe badkamer (volledig betegeld), Kortom een klasse woning waar cultuur en gezelligheid samen komen in een moderne wereld in een oud jasje.

Wonen op een van de mooiste plekjes in het dorp met om de hoek de haven en op loopafstand van het centrum, kom kijken en laat je verrassen.


Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 65 m²;
• Volledig gerenoveerd;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per ca. 15 juli 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend