Wil jij op een van de meest centrale locaties in ons aller Amersfoort wonen? Kom dan snel kijken bij dit strakke 3-kamer appartement op de 4e en tevens hoogste verdieping binnen het "BoogieWoogie" gebouw aan de Piet Mondriaanlaan. In deze omgeving komt het nieuwerwets wonen met de oude binnenstad als beste buur optimaal samen. Het appartement ligt op steenworp afstand van het Centraal Station en je staat met een paar minuutjes in de gezellige binnenstad. Wil je nog snel even wat boodschappen halen dan loop je naar de Albert Heijn op het Eemplein. Even een stukje varen op de Eem? Ook dat kan. De sloepverhuur ‘Aan het roer’ vind je om de hoek!

Dit appartement biedt je alles voor gemakkelijk, comfortabel en centraal wonen. Het is gebouwd in 2012 dus alles is optimaal geïsoleerd. Binnen ervaar je de rust, buiten voel je de stad en ben je omgeven door de levendigheid van alledaagse dingen. Een mooie combinatie!

Indeling: afgesloten hoofdingang met bellentableau, postbussen, lift en het trappenhuis.

Gelegen op de 4e verdieping: entree appartement, hal, slaapkamer, toiletruimte met vrijhangend closet & fontein, badkamer voorzien van inloopdouche/wastafelmeubel/wasmachineaansluiting, 2e kamer ideaal als werkruimte of logeerkamer. De woonkamer heeft veel daglichtinval door de grote raampartijen. Van hieruit bereik je het balkon waar je heerlijk in de zon kan zitten. De open keuken is uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en beschikt over een 4-pitsgaskookplaat, vaatwasser, magnetron, koel-/vriescombinatie en afzuigkap.

In het souterrain is er toegang tot de eigen berging.

ALGEMENE INFORMATIE:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 3 juli 2020;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

N.B. Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst.