Gezellig wonen in Amersfoort Noord in de wijk Kattenbroek? Deze leuke gerenoveerde woning is omgebouwd naar totaal 4 appartementen. Alles is nieuw! Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?

De woning is gelegen op de tweede verdieping. Gezamenlijke entree/hal en meterkast.

Lichte woonkamer met open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder: een koelkast, afzuigkap en inductiekookplaat. De woning beschikt over een ruime slaapkamer met twee dakramen. Deze verdieping beschikt over airconditioning.

De tuin van circa 30 m² deel je met drie andere appartement.

ALGEMENE INFORMATIE:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (wand en vloer afwerking);
- Beschikbaar per direct, in overleg;
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Maandelijkse voorschot g/w/e € 125,- te voldoen aan eigenaar;
- Exclusief tv en internet er is een Ziggo aansluiting;
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. maandelijkse voorschot.
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.
Waar komt deze naam vandaan? Het Klinket: Het kleine deurtje in een grote schuurdeur. Hierdoor kunnen mensen in- en uitlopen en behoeft men niet steeds de grote deur te openen.