GOED VERZORGD DRIE KAMER APPARTEMENT IN HARTE BINNENSTAD.

Dit verzorgde 3-kamer appartement komt per juni beschikbaar. Alle wanden zijn netjes, uitzicht over de Langegracht en via de achterzijde op de Lievevrouwetoren. Je moet het gewoon zelf komen bekijken! Gelegen in het prachtige historische centrum van Amersfoort met de winkels, de gezellige terrassen, restaurants en cafés als beste buur!

De indeling is als volgt:
begane grond met centrale entree, hal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trappenhuis, lift en de bergingen in de onderbouw.

Verdieping 3:
entree, hal, twee slaapkamers (rustig gelegen aan de achterzijde van het gebouw), kast met opstelmogelijkheid voor de wasmachine, stookkast. De badkamer wordt vernieuwd, er komt een inloopdouche in. De ruime en lekker lichte woonkamer heeft een speelse indeling met open keuken welke is voorzien van alle inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi magnetron, 4-pits gascomfort, koelkast en spoelbak. Vanuit de woonkamer is het inpandige balkon met uitzicht over de Langegracht bereikbaar.

Kortom, een heerlijk centraal gelegen appartement om jaren mee uit de voeten te kunnen en daarom zeker een bezichtiging waard.

Het appartement is super netjes! Bel je verhuizer maar, je kunt er echt zo in!
Woning is volledig geschilderd wanden, kozijnen en plafond, en op dit moment wordt het plafond voorzien van strak stucwerk.


Algemeen:
- Inpandige berging;
- Er komt een nieuwe badkamer en toilet in;
- De gehele woning wordt opnieuw geschilderd;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten huurder.
- Beschikbaar per 20 juli 2020 (o.v.b. bouwwerkzaamheden);
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal eerst 24 maanden.
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen (eigen aansluitingen)
- Gunning eigenaar middels ontmoeting;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Langegracht, de naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.