Dit super centraal gelegen tip top verzorgde 2- kamer appartement en inpandige berging is zo te betrekken! Het appartement ligt pal tegenover het NS Station op de 4e verdieping met fraai uitzicht over het plein. Op loopafstand vind je supermarkten, diverse restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen waaronder ook de bioscoop en de AH XL. Bos Birkhoven en de Bokkeduinen bevinden zich op slechts 5 fietsminuten. Piet Mondriaanplein, een toplocatie!

Het appartement maakt deel uit van het bouwproject "Amor Forte" . Het gebouw is geïnspireerd op de Amsterdamse School, dat zie je bijvoorbeeld terug in het fraaie metselwerk. De gevel, de variatie in hoogte, licht en donker metselwerk in combinatie met de ronde vormen geven het gebouw allure.

De bereikbaarheid kan niet veel beter; binnen 35 minuten sta je in het centrum van Amsterdam, winkelen in Utrecht: slechts 15 minuten met de trein. Het is een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

Indeling
Entree/hal
Middels een gezamenlijke entree, waar ook de postvakjes zijn gesitueerd, komen we het goed verzorgde appartementencomplex binnen. Voor Piet Mondriaanplein nummer 291 gaan we naar de 4e verdieping!
Het appartement is goed verzorgd en netjes afgewerkt wordt volledig geschilderd september 2019 met een mooie lichte laminaatvloer in alle vertrekken. Het is een instapklare basis waar jij met gemak jouw eigen paleisje realiseert!

Woonkamer
De woonkamer is voorzien van een grote raampartij, waardoor er veel lichtinval aanwezig is. Er is genoeg ruimte om een fijne zit- én eethoek te realiseren.

Keuken
De nette open keuken is geplaatst in een rechte opstelling en voorzien van een neutrale kleurstelling. De lichte keukenkastjes in combinatie met het donkere werkblad en spatbord, geeft de keuken een moderne uitstraling. Verder zien we hier een 4 pits kookplaat, een oven en een koelkast.

Badkamer
Voor de badkamer gaan we terug naar de hal. Vanuit de hal wordt toegang verleend tot de keurige badkamer. De badkamer is vrij eenvoudig, maar wel functioneel en ruim van opzet. Je beschikt over een douche, toilet en wastafel. Verder zijn de wanden en vloer volledig voorzien van betegeling.

Slaapkamer
De slaapkamers is gelegen naast de badkamer en de woonkamer. Deze ruimte is van goed formaat en biedt ruimte voor een tweepersoonsbed en een kledingkast. Ook de slaapkamer is netjes afgewerkt met een mooie laminaatvloer en neutrale wanden. Ben jij degene die hier iedere ochtend mag wakker worden?

Verderop in de hal zit nog een zeer praktische berging met de CV-opstelling en ruimte om spullen in op te bergen.
Berging en gezamenlijke tuin
Op de begane grond is er een gezamenlijke tuin aanwezig. Ook is hier de externe berging te vinden, waar je bijvoorbeeld je fiets in kwijt kunt of de seizoensspullen kunt opbergen. De fiets kun je ook kwijt bij de fietsenstalling in de gezamenlijke tuin.
De gezamenlijke tuin is goed onderhouden, voorzien van gezellige bloemen en picknicktafels. Met mooi weer is het hier dan ook goed vertoeven én leer je de buren weer wat beter kennen. Ideaal!


Bijzonderheden:
- eigen berging in de onderbouw;
- Modern en netjes afgewerkt alles wordt geschilderd sept 2019;
- ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen;

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Gunning eigenaar;
- Huurperiode: 24 maanden in eerste instantie;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!
Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB:Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.