In onze historische binnenstad gelegen aan de Muurhuizen hebben wij een exclusief Koetshuis beschikbaar, Dit zeer bijzondere object wordt op dit moment stijlvol gerenoveerd en verbouwd!

Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud huis in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de Muurhuizen is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

De verbouwing is bijna klaar, binnenkort komen er nieuwe foto’s online!
Er komt onder andere een moderne zeer riante keuken in stijl van de rest van de woning, inclusief mooie PVC vloer en fraaie stalen binnendeuren. Tevens wordt de badkamer gemoderniseerd en het dakterras bekleed. De woning wordt geheel kant en klaar opgeleverd!

Indeling:
Voordeur, portiek met toegang tot het toilet en meterkast. Tevens voorzien van stalen deur naar de verrassende lichte woonkeuken. Deze keuken is voorzien van werkelijk alle luxe en daarbij ruimte voor de wasmachine en droger.
Fraaie sfeervolle woonkamer in het koetshuis zelf ook voorzien van zwarte stalen deuren en afsluitbaar van de woonkeuken. Open trap naar de eerste etage waar zich de riante slaapkamer bevindt met als extra een slaap vliering, toegang tot de badkamer en zonnig terras.
Het appartement beschikt niet over een eigen parkeerplaats, via parkeerservice Amersfoort kunt u zich inschrijven voor op de wachtlijst.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 85 m²;
• Recht op parkeervergunning;
• Exclusief energievoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
• Beschikbaar per 1 juli 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: i.o. bepaalde tijd;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Toen de ruimte binnen de oorspronkelijke stadswallen te klein werd, besloot het Amersfoortse stadsbestuur rond 1380 tot de bouw van een nieuwe stadsmuur die een veel ruimer gebied moest omsluiten. Omstreeks 1450 was de nieuwe ommuring gereed en kon de oude muur worden afgebroken. Ter plaatse werden met hergebruik van het vrijgekomen bouwmateriaal huizen gebouwd, die hun naam aan de verdwenen muur ontleenden.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.