Banckertstraat 2 te Amersfoort nieuw gerenoveerd 3 kamer appartement gelegen op de begane grond. Het appartement is van top tot teen aangepakt! Alles is nieuw!, twee ruime slaapkamers en is gelegen op loopafstand van de binnenstad, Theater de Flint, speeltuin, basisscholen, winkelcentrum openbaar vervoer, centraal station en nabij uitvalswegen (A1, A28).

Indeling:
Ruime gezamenlijke portiek, entree trapkast voorzien van wasmachine, riante lichte woonkamer voorzien van lichtgrijze laminaatvloer met open slaande deur naar de tuin, nieuwe moderne L-vormige keuken voorzien van fornuis, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak en afzuigklap. Twee prima slaapkamer van ca. 13 en 7m2.
Moderne badkamer voorzien van douche, toilet, design radiator en wastafel.

Bijzonderheden:
- Woning is volledig geïsoleerd voorzien van o.a. nieuwe kozijnen, elektra, vloer en wanden. Tuin is gelegen op het zuid/westen en heeft een stenen gedeelde berging.
- Naast de woning is een, middels een groot toegangshek afsluitbare, carport.
- Unieke locatie nabij de binnenstad
- Modern en netjes afgewerkt.;
- Ideale ligging tegenover Amersfoort CS en binnenstad; perfect voor forenzen;

Algemeen:
- De woning wordt gestoffeerd (vloer) en strakke wanden opgeleverd;
- Beschikbaar per 1 juli 2020;
- Servicekosten t.b.v. voorschot g/w/e middels tussen meters € 100,– per maand;
- eigen kabel aansluiting voor tv/internet;
- Gunning eigenaar;
- Huurperiode: in eerste instantie 24 maanden bepaalde tijd;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand inclusief servicekosten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Woningdelers in overleg;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Adriaan Banckert, 1616-1684, Zeeuws vlootvoogd; nam in 1628 onder Piet Hein als luitenant-generaal deel aan het buitmaken van de zilvervloot.