BESCHIKBAAR TOT EIND FEBRUARI 2021!

Binnen het gewilde Leusderkwartier mogen wij je deze leuke studio aanbieden. Perfect voor een starter om hier zijn of haar woonwensen toe te passen om echt een eigen plek te creëren. De centrale ligging nabij alle voorzieningen, waaronder de binnenstad, de winkels van de Leusderweg, stadspark en station NS is echt ideaal te noemen.

De studio is voorzien van een dakterras aan de achterzijde van ca. 25m2, waar vind je dit nog?
Zomers kun je hier heerlijk genieten van de zon.

De indeling is als volgt:
Afgesloten gezamenlijke opgang naar het dakterras gelegen op de eerste etage. Vanaf het dakterras is uw entree in de keuken. Keuken is voorzien van keukenblok met aansluiting voor een gasfornuis. Vanuit de keuken komt u in het woongedeelte. De woning is L-vormig waarbij het praktisch en gemakkelijk in te delen is in woon en slaapgedeelte. Badkamer met douche, wastafel, toilet en wma aansluiting. Woning heeft veel licht inval vanwege de grote raampartijen. De woning heeft een eigen inpandige berging gelegen op het dakterras aan de achterzijde. Daarnaast is er een fietsenstalling aanwezig.

Nieuwsgierig geworden? Kijken mag!

Algemeen:
- Woonoppervlakte 45 m2;
- Beschikbaar per 07 juli 2020 tot 28 februari 2021;
- Beschikbaar bij voorkeur een éénpersoonshuishouden;
- Maandelijkse voorschot t.b.v. g/w/e € 100,00;
- Inpandige berging aan de achterzijde op het dakterras;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB:Leusderweg loopt van Prinses Julianaplein naar Leusden (Leusderhei); via de Doornseweg naar Doorn; uiteindelijk naar Arnhem. Loopt wat hoger (t.o.v NAP) dan de Arnhemseweg. Wordt in 1388 als ‘Loesderwech’ genoemd.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.