Prima kamer op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein.
Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen!

U heeft woongenot in een lichte kamer waarvan de vloer is voorzien van laminaat. De kamer is van binnen voorzien van wit schilderwerk. Het pand is opgedeeld in 3 woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. De kamer bevindt zich op de eerste etage aan de voorzijde.
De badkamer bevindt zich ook op de eerste etage. Badkamer is voorzien van douche en wastafel. Ruime keuken voorzien van gasfornuis en bergingsruimte. Tevens is er wasmachine aanwezig waarvan u gebruik mag maken. Zowel de badkamer als keuken worden gedeeld met slechts één persoon (een dame).

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevindt u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

Bijzonderheden:
– Éénpersoons huishouden;
– Gunning eigenaar;
– Gestoffeerd opgeleverd (alleen vloer);
– Woonoppervlakte ca. 16 m2;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Algemeen:
– Beschikbaar per 03 juli 2020;
– Huurprijs incl. gas, water, elektra, tv en internet;
– Huurperiode: eerste instantie 12 maanden maximaal 24 maanden, langer in overleg;
– Waarborgsom 1 maand huur.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Wij hebben het huis op de juiste plek!

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.