In het oude centrum van Amersfoort aan de prachtige en statige Weverssingel, vlakbij de Appelmarkt gelegen pand met bovenwoning gelegen op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand ca. 90 m2.

Indeling:
Gedeelde portiek voor in totaal 3 appartementen, tevens bevindt zicht direct achter de voordeur een berging met ruimte voor het stallen van de fietsen. Via de trap komt je aan op de eerste verdieping, voordeur appartement, overloop met halfopen keuken voorzien van fornuis en oven aangrenzend toilet. Vervolgens een aantal traptreden op naar een zeer riante woonkamer met aan je linkerhand de badkamer is voorzien van douche, wastafel en separaat toilet. Slaapkamer rechts ca. 12m2 De gehele woning is voorzien van vloerbedekking.

De woning wordt verbouwd. Er komt een nieuwe keuken, een nieuwe laminaatvloer in het keukendeel en een zwevend akoestische vloer in het woon/slaap gedeelte.

Algemeen:
– Beschikbaar per 1 juli 2020;
– Huurperiode bepaalde tijd maximaal 24 maanden;
– Maandelijkse voorschot t.b.v. gas, water en elektra € 125,00 (middels tussenmeter);
– Tv en internet uitsluitend via glasvezel op eigen naam;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Geen woningdelers, studenten of vrienden;
– Gunning eigenaar;
– waarborgsom 1 maand huur incl maandelijkse voorschot;
– Parkeren middels vergunning.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaag? Nadat de oorspronkelijke stad ommuurd was, werden daar direct omheen twee verdedigingsgrachten gegraven. Een daarvan werd na de stadsuitbreiding in de vijftiende eeuw gedempt. De naam gaat terug op de hier gevestigde wevers en komt al in het begin van de zeventiende eeuw voor. Oorspronkelijk Wevers-Singel geheten (rb. nr. 51 van 27 januari 1914).

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.