Gemeubileerde 3-kamer maisonette gelegen op een unieke locatie in de monumentale "Juliana van Stolberg Kazerne".
Dit is wat je noemt de geneugten van twee werelden samen: een geweldige locatie pal naast het park van de kazernewoningen maar ook in de nabijheid van alle stadse voorzieningen. Gewoon de binnenstad in lopen als je spontaan besluit een Amersfoorts terrasje te pakken. Het Centraal Station is met een 10 minuten makkelijk lopend bereikbaar, terwijl uitvalswegen richting de snelweg ook zeer goed zijn. Boodschapje vergeten? De winkels aan de Leusderweg zijn om de hoek te vinden.

Uitermate geschikt voor expats!

De indeling is als volgt: entree/ hal, modern toilet en meterkast. Vervolgens loopt u de sfeervolle woonkamer met hoog plafond in waar u aangenaam verrast wordt door de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Door de lichte kleuropstelling van de wanden, grote raampartijen en moderne nette meubels heeft u direct een gevoel van thuiskomen! Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig vrij uitzicht over het stadspark. Houdt u van kokerellen dan kunt u zich hier goed uitleven. Moderne open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

2e etage: ruime overloop met cv opstelling en tevens is hier een prettige werkplek gecreëerd. Vanuit het raam heeft u vrij uitzicht op de trots van Amersfoort "onze lieve vrouwetoren". Twee slaapkamers en badkamer met ligbad en wastafel.

De berging is gelegen op de begane grond.

Bijzonderheden:
• woning is compleet gemeubileerd
• Per 10 augustus 2020 beschikbaar;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan? Graaf Adolf van Nassau,1540-1568, vierde zoon van Willem de Rijke en Juliana van Stolberg; jongere broer van Willem van Oranje. Sneuvelde bij Heiligerlee.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend