** VOL GEBOEKT**

Opzoek naar een ruim en licht 3-kamer appartement in perfecte staat en op een rustige en zonnige plek?
Dan is dit de perfecte woning voor u!

Het appartement ligt op de 2e verdieping in een kleinschalig en modern vormgegeven appartementencomplex aan de rand van Zielhorst, tegen Emiclaer aan. Het is gebouwd in 1994 en heeft een eigen berging op de begane grond en er is voldoende parkeergelegenheid.

De ligging van het appartement in het complex is uitstekend: goed op de zon en veel privacy. Het appartement is goed onderhouden, netjes afgewerkt en door de grote raampartijen heeft u veel lichtinval.

Zielhorst is een heerlijke wijk om te wonen: rustig, ruim opgezet met veel groen en toch alle voorzieningen dichtbij. Zo bevinden winkelcentrum Emiclaer en park Schothorst zich op loopafstand en zijn (sport-) voorzieningen dichtbij. Tevens gunstige ligging ten opzichte van NS station en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling.
Begane grond: parkeergelegenheid, afgesloten entree, trappenhuis, brievenbussen en bellenpaneel

tweede verdieping: entree / hal, glasdeur naar de ruime en lichte L-vormige woonkamer met een nieuwe fraaie laminaatvloer en toegang tot het balkon (west) met een prachtig panoramisch uitzicht. De woning is in zijn geheel voorzien van laminaatvloer. Moderne half open keuken met bar voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur waaronder koelkast, vriezer, vaatwasser, combi magnetron/oven en gasfornuis. Hoofdslaapkamer en 2e slaapkamer voorzien van vaste kast met opstelplaats CV-combiketel en mechanische ventilatie. Ruime badkamer in neutrale kleurstelling met ligbad/douchecombi, wastafelmeubel. Separaat toilet met fontein.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1994
- Moderne keuken
- Compleet met laminaatvloer
- Nabij station Schothorst en winkelcentrum Emiclaer
- Vrij parkeren voor de deur

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 15 oktober 2020;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. servicekosten.
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Marimbastraat: Op een xylofoon gelijkend slaginstrument, bestaande uit houten strips van verschillend formaat.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.