Prachtig gelegen tegenover het Randenbroekerbos staat het appartementengebouw Andreas Staete. Het hierin te verhuren ruime 3-kamer appartement met lift, ligt op de 5e etage. Het biedt vrij uitzicht op het Randenbroekerbos en de skyline van de oude binnenstad van Amersfoort.
Andreas Staete ligt direct naast het verzorgingshuis "Nijenstede" dat binnendoor bereikt kan worden.

De centrale entree van het appartementengebouw is voorzien van camera toezicht/beveiliging. Er is een gezamenlijke fietsenberging.

Indeling:
Entree/hal met toegang naar de werkkamer en woonkamer. Tweede halletje met toegang naar het toilet en de berging.De ruime woonkamer met videofoon-installatie heeft grote ramen, een zijraam en een balkon (zuid-west gelegen). Open keuken met diverse apparatuur. Grote slaapkamer met aangrenzend de moderne badkamer. Het appartement is voorzien van airconditioning.

LET OP! Huren is ALLEEN mogelijk vanaf de leeftijd van 55 jaar.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd en gordijnen opgeleverd;
- De woning is voorzien van airco;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 1 augustus 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


NB: Deze nieuw aangelegde weg werd genoemd naar het huis en landgoed Randenbroek. Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Onder de latere bezitters is de beroemde architect en schilder Jacob van Campen, 1595-1657. De weg volgt gedeeltelijk, tot ongeveer de Chopinstraat, het tracé van de Moordenaarssteeg (vermeld vanaf 1754). De naam komt al eerder voor, omdat de Heiligenbergerweg oorspronkelijk (gedeeltelijk) ook als Randenbroekerweg werd aangeduid.