Gezellig wonen tegenover winkelcentrum Emiclaer. In Amersfoort Noord, in de wijk Kattenbroek, ligt deze leuke gerenoveerde woning met 2 aparte slaapkamers. Het ligt dicht bij een recreatievijver en Stadspark Schothorst, op korte afstand van sportvoorzieningen, openbaar vervoer en een gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen (A1, A27 en A28). Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling: loopt u even mee?

De woning ligt op de eerste verdieping: gezamenlijke entree/hal, meterkast. Nette badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Ruime en lekkere lichte woonkamer met open keuken. Voor het slapen is er een ruime slaap kamer en is er nog een extra kamer.

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (wand en vloer);
- Maandelijks voorschot t.b.v. g/w/e tv en internet € 100,-;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Door in de bebouwing van dit gebied m.n. in de gevels verticale elementen te verwerken, ontstond als vanzelf de naam Hof der Kolommen. De verticale bouwelementen zijn o.m. een kolom of een zuil.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.