Dit verzorgde ruim 3-kamer appartement van ca. 75m2 heeft een ruim balkon op het zuidoosten met fraai uitzicht. Gelegen op de 4e verdieping en het centrum, openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen bevinden zich in de directe nabijheid. Er is een riante woonkamer met een aansluitende zijkamer en een slaapkamer. Bij het appartement behoren één berging op de verdieping en één in de onderbouw van het appartementengebouw.
Laat de verhuiswagen maar voorrijden!

Woonomgeving:
De wijk Liendert, waar het appartement gesitueerd is, ligt op ca. 5 minuten fietsafstand van de binnenstad van Amersfoort. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de wijk, er is een Jumbo supermarkt en Lidl aanwezig.
Heeft u een auto? De uitvalswegen (A28/A1) zijn op korte afstand bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Indeling:
Via het trappenhuis of met de lift kom je op de vierde verdieping. Een portiek biedt toegang tot twee appartementen. In dit portiek bevindt zich ook een extra berging welke bij het appartement behoort.
In het appartement is een ruime hal met de meterkast, een separate toiletruimte, de vergrote badkamer (2006) is voorzien van een dubbele wastafel, wasmachineaansluiting en douche.

De moderne keuken uit 2017 is voorzien van de nodige kast- en laderuimte, inbouwapparatuur en boiler.
In de heerlijk lichte woonkamer is een toegangsdeur naar het balkon en een doorgang naar de zijkamer welke zowel als eet- werk- of als extra slaapkamer kan worden gebruikt.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 75 m²;
• Stookkosten voorschot per maand € 70;
• grotendeels voorzien van dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per ca. 15 juli 2020
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: 12 maanden;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend