Midden in het hartje centrum op een fantastische plek bevind zich dit in 2018 gerenoveerde appartement.

De woning is compleet nieuw en strak afgewerkt en is uniek en sfeervol te noemen. Wonen in de binnenstad van Amersfoort is iets bijzonders: Wonen in een stad die, door de vele historische kenmerken, de sfeer van de middeleeuwen uitademt, met daarnaast alle moderne voorzieningen die een bruisend stadscentrum te bieden heeft.

De gehele woning is voorzien van een nieuwe laminaat vloer, gestucte strakke wanden, nieuwe keuken en badkamer. Kortom een echt turn key appartement, u kunt er zo in!

Nieuwsgierig geworden? Loopt u mee.

Indeling:
Algemene entree voor 2 woningen, trap naar de eerste etage en vervolgens de trap naar de tweede etage.
Ruime en lichte entree. Het is heel fijn binnenkomen in deze woning want door het grote dakraam is er enorm veel lichtinval. Vanuit de entree heeft u rondom toegang tot de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Sfeervolle woonkamer met praktische indeling, gelegen aan de voorzijde met uitzicht op de Langestraat. Aan uw rechterhand in de hoek heeft u een moderne open hoekkeuken met daarnaast een ruime inbouwkast, welke fijn te gebruiken is als voorraadkast. Aan bergingsruimte geen gebrek want de woonkamer en slaapkamer hebben ook een inbouwkast!Tevens is er een grote vliering aanwezig met veel bergingsruimte.
De slaapkamer bevind zich rustig gelegen aan de achterzijde van de woning. Bijzonder te noemen is het mooie uitzicht op de Sint Joriskerk. Ruime slaapkamer met maar liefst twee inbouwkasten. Moderne badkamer met veel lichtinval door de dak koepel. Voorzien van regendouche, wastafel en toilet.
Kortom een heerlijke woning waar u niets aan hoeft te doen en direct in zou kunnen!

Bijzonderheden:
- Compleet gerenoveerd 2018;
- Goede locatie in hartje centrum;
- Woonoppervlakte ca. 36 m2 ;
- Parkeervergunning is helaas niet mogelijk!

Let op! Oudere foto’s.

ALGEMENE INFORMATIE:
- Beschikbaar per 10 juli 2020;
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal in eerste instantie 24 maanden;
- Maandelijks voorschot van € 100,- voor gas, water, elektra, tv, internet;
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. voorschot;
- Gunning eigenaar.

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Langestraat: H Geest Kapel in de Langestraat 61, niet ver van de Kortegracht; sinds 1685 Lutherse Kerk; torenspits is bekroond met een Zwaan. Oorsprong van dit symbool: Johannes Hus (Tsjechisch ‘hus’
= ‘gans’) zou op de brandstapel (1415) gezegd hebben ‘Gij verbrandt thans een gans, maar er zal een zwaan komen, die sterker is’; Luther zou die Zwaan geweest zijn.

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.