Wonen op een van de mooiste locaties van Amersfoort… Dit 3-kamer startersappartement op de derde etage van een portiekflat ligt in een lommerrijk deel van het prachtige Bergkwartier. Hier woont u in alle rust, in uw eigen park! De omgeving is zeer royaal van opzet en de flats worden gescheiden door grasvelden en volwassen groen. Hoewel het lijkt alsof u in het bos woont, zijn het station en stadscentrum slechts op fietsafstand. Als dat geen luxueuze woonomgeving is!

Verscholen tussen het groen ligt, in een parkachtige omgeving op de Amersfoortse Berg, dit gezellige 3-kamer appartement met zolderverdieping die reeds is verbouwd tot een slaapkamer met dakramen. Dankzij de traditionele bouw laat het appartement zich makkelijk anders indelen indien gewenst. Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken en woon-/eetkamer. Nieuwe moderne keuken en een balkon. De living is heerlijk licht en zonnig. En u kijkt aan de achterkant schitterend uit over het groen dat de verschillende complexen van elkaar scheidt.

Via de naastgelegen gang bereikt u de slaapkamer, nieuwe badkamer en toilet. Daarnaast kunt u vanuit de keuken de zolderverdieping bereiken van ca. 30 m2.

Kappeyne van de Coppellolaan ligt op de grens van Amersfoort in de buurt T.H. Heemskerklaan, ten westen van het centrum in de wijk De Berg Noord. Het is een rustige, kindvriendelijke laan in lommerrijke omgeving met uitzicht op een groene bosrand en nabij tennisvereniging ALTA. Een heerlijke plek in een omgeving van rust, ruimte en privacy. En zeer geschikt voor een jong gezin. Het is een unieke locatie door de beperkte afstand tot het centrum, de goede bereikbaarheid via de dichtbij zijnde aansluiting naar de A28, het station om de hoek en de natuurlijke bosrijke omgeving. Zowel dierenpark Amersfoort als de verschillende natuurgebieden en bossen zijn praktisch op loopafstand.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1957;
- Woonoppervlakte 90 m²;
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.
- Vrij parkeren voor de deur
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend