Welkom op WLTVRDN 58 in Amersfoort!
Binnen wellicht de leukste binnenstedelijke uitbreiding van de stad tussen de Utrechtseweg, Kersenbaan, Leusderweg en de Bergstraat vind je dit strakke 3 kamer appartement met balkon.

De woning heeft 2 riante slaapkamers, badkamer, vrij hangend toilet, woonkamer met half open keuken en een grote extra ruimte voor de wasmachine en cv opstelling (Intergas HR combi). Hier is genoeg ruimte voor enkele kasten.

De ruime hal brengt je naar de zonnige woonkamer van maar liefst 52m2. De kamer baadt in het licht door de hoge ramen met draai- en kiepfunctie. Vanuit de woonkamer loop je zo het zonnige riante terras (Z/W) op met uitzicht op het gezellige pleintje. De strakke half open keuken is voorzien alle luxe!

In de onderbouw van het complex heb je alle ruimte om overtollige spullen te stallen in de hoge berging.

Tevreden wonen doe je op WLTVRDN, kom kijken we laten het je graag zien!

Bijzonderheden:
- Per 01 augustus 2020 beschikbaar;
- Huurperiode minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd;
- Berging in de onderbouw;
- Parkeergarage in de onderbouw incl. servicekosten € 70,– p/mnd;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeren;
- Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


NB: De naam van deze straat en het wijkje herinneren aan een villa die daar ooit in de buurt gestaan heeft (net als het goed Beekenstein).