GEMEUBILEERDE WONING BESCHIKBAAR IN HARTJE BINNENSTAD!

Geniet u graag van het beste wat de Amersfoortse binnenstad te bieden heeft? Amersfoort met zijn historische binnenstad, oude grachten, vele uitgaansgelegenheden en terrassen, gezellige winkelstraten en de kleurrijke festivals.
U heeft aan deze moderne stadswoning een fantastische woonplek, met de Amersfoortse binnenstad als achtertuin! De woning staat vrijwel direct naast het Lieve Vrouweplein, wat door velen wordt gezien als het mooiste plein van Amersfoort.

De indeling van de woning is als volgt;
Begane grond; entree, hal, slaap-/werkkamer van ca.8m2, royale berging/bijkeuken (ca.6m2) voor o.a. wasapparatuur en toilet, een wenteltrap leidt naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping; hier bevinden zich een gezellige woonkamer (ca.21m2), aan de voorzijde van de woning en een open hoekopgestelde keuken met inbouwapparatuur (w.o. ijskast, vaatwasser en combi-oven). Op de gehele verdieping ligt een laminaatvloer in een lichte tint. Via een tweede wenteltrap bereikt u de tweede verdieping.

Tweede verdieping; hier is een grote slaapkamer van 13m2 gesitueerd en een badkamer. Deze fraai afgewerkte badkamer (ruim 4m2), bevat een lichte betegeling tot aan het plafond, een dubbele wastafel met spiegels, toilet, riant (extra ruime) douche en handdoekradiator. Tot slot bevindt zich op deze verdieping een klein balkon. Middels een vlizotrap is een bergvliering in de nok bereikbaar.

Deze gezellige binnenstad-woning is gebouwd in 1983. Hier woont u midden in het hart van de oude binnenstad maar in een woning die voldoet aan het comfort van de moderne tijd.

Let op: de kamer op de begane grond wordt leeg opgeleverd, de bank en matrassen zijn geen onderdeel van het het gemeubileerde. Deze dient u zelf aan te schaffen.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!