**VOL GEBOEKT**

Ruim en goed onderhouden 3-kamer appartement.
Nabij het winkelcentrum Schothorst ligt dit ruime en lichte 3-kamer appartement. Het beschikt over een zeer ruime woonkamer van maar liefst 50 m² met gesloten keuken en aangrenzend een zonnig balkon! De woning is netjes en onlangs zijn de vloer, keuken en het schilderwerk vernieuwd.

De woning is ideaal gelegen nabij diverse uitvalswegen zoals de A1 en A28, het openbaar vervoer (NS station Schothorst), het stadspark Schothorst en het centrum van Amersfoort.

INDELING
Begane grond
Gemeenschappelijke entree. Brievenbussen. Trap en lift naar verdiepingen.

3de Verdieping
Entree. Hal. Twee slaapkamers aan de voorzijde. Toilet. Nette badkamer v.v. douche/bad, wastafel en wasmachineaansluiting. Royale woonkamer met veel lichtinval. Gesloten eenvoudige keuken zonder apparatuur. Zonnig balkon met vrij uitzicht. Meterkast is gelegen in de bergkast, te bereiken via de galerij.


Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 69 m²;
• Servicekosten gebruiker/huurder € 30,– per maand;
• Appartement wordt kaal opgeleverd;
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per direct;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: min 12 maanden onbepaalde-tijd ;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Inkomenseis:
De huur- en inkomenseisen zijn als volgt:
1. Een minimaal BRUTO inkomen van ca. € 3.200,= per maand, uitgaande van één inkomen. (Het tweede inkomen mag in sommige gevallen voor de helft meetellen)
Let op de volgende beperkingen;
-Indien u een partneralimentatie moet betalen die ten koste gaat van dit bedrag behoort huren niet tot de mogelijkheden;
-Indien u in het bezit bent van een koopwoning met bijbehorende hypotheeklasten die ten koste gaat van dit bedrag behoort huren niet tot de mogelijkheden;
-Indien u overige leningen + eventuele restschulden heeft die ten koste gaat van dit bedrag behoort huren niet tot de mogelijkheden;
2. Een vast dienstverband of een dienstverband voor bepaalde tijd met een intentieverklaring;
-Indien u zelfstandige of ZZP-er bent dient u 3 opeenvolgende jaarverslagen te overleggen;
3. Gunning van het huurcontract door de verhuurder;
4. Minimaal 1 maand borg bij vooruitbetaling of bankgarantie;
5. Minimale huurtermijn van 1 jaar;
6. Garantstelling door derden behoort niet tot de mogelijkheid;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaan?
Dolf van Brammen, een vlotte jongen, personage uit het verhaal De familie Stastok in de Camera Obscura van Hildebrand, pseudoniem van Nicolaas Beets, 1814-1903.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend