Aan de voet van de prachtige kazernewoningen gelegen, sfeervolle maisonnette met vrij uitzicht. Het is niet voor niets dat deze plek een populaire woonbuurt is, het Juliana van Stolbergpark is nagenoeg je achtertuin en winkelstraat ‘De Leusderweg’ vind je om de hoek.

Het Amersfoortse Bergkwartier is bij uitstek de groenste buurt van de stad! De geliefde wijk in Amersfoort – Zuid wordt gekenmerkt door haar centrale ligging, goede bereikbaarheid en uitstekende voorzieningen, zoals (basis)scholen, sportverenigingen, natuurgebieden en natuurlijk het centraal station.

De indeling is als volgt:
Entree op tweede verdieping, binnenkomst in hal die toegang biedt tot de woonkamer.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een balkon over de gehele breedte. Vanaf het balkon kijk je leuk uit over de wijk.

Terug naar binnen:
Vanuit de woonkamer is toegang tot de dichte woonkeuken. Deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. De Tulp keuken heeft een dubbele opstelling en is uitgevoerd in hoogglans witte kasten en een donker aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven/magnetron.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping is via de overloop toegang naar maar liefst drie slaapkamers. De afmetingen zijn 14m2, 10m2 en 8m2. De badkamer bevindt zich ook op deze verdieping.
De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, tweede toilet en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- 10 minuten loopafstand van de Amersfoortse binnenstad
- Woning geheel gemoderniseerd in 2012
- Ruim balkon gelegen op het zuidwesten

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 september 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.