VOLLEDIG GEMEUBILEERDE WONING!! alle spullen behoren tot de woning.

Prachtige volledig gemeubileerde vrijstaande recreatie bungalow in bosrijk gebied aan de rand van Amersfoort.
Goede aansluiting op A1 en A28. Op 5 min. van stadscentrum, op 3 min. van winkelcentrum, op 1 min. van bosbad en sportcentrum. Uitstekend geïsoleerd (dak, vloer en muren) en goed onderhouden.

Wonen in het bos, genieten van de rust, de natuur en ver weg van de sleur van alledag, de drukte en de stress. Dit vind je allemaal in het bungalowpark "Country Club Midland Parc" aan de bosrijke zuidkant van de stad. Een schitterend gelegen recreatiepark waar zich ca. 100 vrijstaande bungalows bevinden en deze in wellicht het aantrekkelijkste straatje is gelegen. Diverse recreatieve faciliteiten, een zwembad, dierentuin, sportvoorzieningen etc. bevinden zich op loopafstand maar ook station NS is met 10 fietsminuten bereikbaar.

De bungalow is opgeleverd in 2000 en luxe uitgevoerd. Tevens bevindt zich de mogelijkheid voor het parkeren op eigen terrein en is er een heerlijke zonnig privé tuin aanwezig. De bungalow is gelegen op 261 m² eigen grond

De indeling is als volgt:
(zij)entree, hal, woonkamer met schuifpui naar het grote overdekte veranda wat heerlijk rustig en privé ligt aan de achterzijde , open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, 2 slaapkamers, een keurige badkamer, douchecabine, vaste wastafel en wasmachine/droger aansluiting, separaat toilet en een inpandige berging met stookopstelling (Vaillant HR combi).

Een uniek object met zeer gevarieerde fauna. Nieuwsgierig? Kijken mag!
- Woonoppervlak ca. 70m2.

Algemeen:
- Woning is VOLLEDIG gestoffeerd en gemeubileerd;
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Huurperiode minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden;
- Servicekosten huurder € 40,00 per maand incl. water;
- Gas en elektra gemuteerd op naam huurder evenals tv en internet;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Het betreft een recreatiewoning, inschrijven op het adres is NIET mogelijk;
- Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur incl servicekosten;
- Gunning eigenaar.


Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Jonkheer Jan Willem Antonie Barchman Wuytiers, 1847-1926, was burgemeester van Amersfoort in de periode tussen 1901-1912.