Ruim en licht vierkamer appartement gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement is zeer goed onderhouden en zo te betrekken. De keuken en de badkamer zijn geheel vernieuwd en het appartement beschikt over een nette houten vloer en strak gestukte wanden.

Ligging:
De ligging van het appartement is zeer gunstig. Naast het groen van het waterwingebied en ideaal gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, winkels, scholen en uitvalswegen. Diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn op loopafstand. Het historische centrum van Amersfoort is op 10 minuten fietsen te bereiken. Nabij het complex zijn voldoende parkeerplaatsen om de auto te parkeren.

Indeling:
Begane grond: gesloten centrale hal met brievenbussen, intercom en trappenhuis. Via het trappenhuis betreedt u de woning. Hier is de berging bereikbaar.

Tweede verdieping: entree appartement, hal met meterkast. Royale en lichte woonkamer van 28m2 met aangrenzend werk/eetkamer (ca. 11m2), beide voorzien van een nette houten vloer en strakke wandafwerking. De werk/ eetkamer is door middel van schuifdeuren af te sluiten. Het balkon is over de gehele breedte van het appartement en zonnig gelegen op het zuidwesten. Hierdoor is er vanaf het begin van de middag de mogelijkheid om te genieten van de zon.

In het appartement treft u naast de woonkamer en de eetkamer twee royale slaapkamers (ca. 12,4 en 9,8 m2) welke rustig aan de achterzijde van het complex gelegen zijn. Vernieuwde luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Tevens is hier de wasmachineaansluiting te vinden. Separaat is er een vernieuwd toilet met fonteintje. Ruime, luxe en robuuste keuken met betonnen blad. De keuken is voorzien van een vijf pits gasfornuis met grote oven, wasemkap, en vaatwasmachine.

In de onderbouw bevindt zich een (fietsen)berging.

Toegevoegde waarde:

- 4 kamer appartement
- Groot balkon op het zuidwesten
- Ruime parkeergelegenheid

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 08 september 2020;
- Verwarming middels blokverwarming, voorschot € 50,- per maand.
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!