**VOL GEBOEKT**

In een rustige en kindvriendelijke woonomgeving in de wijk Corlaer is deze moderne en royale tussenwoning met stenen berging gelegen. De woning beschikt over een ruime lichte woonkamer, 4 slaapkamers, nieuwe keuken (2017) en een heerlijke zonnige achtertuin. Daarnaast is recent (2017) zowel het buiten- als binnen schilderwerk gedaan. De kindvriendelijke wijk kenmerkt zich door een ruime opzet, veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen. Maar ook scholen, openbaar vervoer, winkelvoorzieningen en de binnenstad van Nijkerk zijn nabij gelegen!

Bouwjaar 1995. Woonoppervlak 96 m2. Perceeloppervlak 135m2

Indeling

Begane grond: entree/hal en toilet met fonteintje. Via de hal komt u in de royale lichte woonkamer met een prachtige houten vloer, glad gestucte wanden en een trapkast. De nieuwe open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over inbouwapparatuur waaronder een inductiekookplaat, koel/vries combinatie, vaatwasser, stoomoven, afzuigkap en kokendwaterkraan. Op de vloer in de keuken liggen plavuizen voorzien van vloerverwarming. Deze recent geplaatste keuken is in lichte kleurstelling uitgevoerd en kijkt uit over de gezellige woonkamer.

Vanuit de woonkamer is de zonnige en fraai aangelegde tuin te bereiken. Hier is een groot terras en een prachtige vijver aanwezig. De tuin is op het noordwesten gelegen en heeft een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra met overkapping en een achterom.

1e Verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer aan de achterzijde van de woning ligt. Deze is voorzien van een laminaatvloer en Velux-dakraam. De badkamer is voorzien van een douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel.

2e Verdieping: voorzolder met opstelling cv-ketel (2010), aansluitingen voor de wasapparatuur. Ruime 4e slaapkamer met Velux dakraam. Er is veel ruimte achter de aanwezige knieschotten om al uw spullen in op te bergen.

Bijzonderheden:
- Nieuwe keuken (2017)
- Ruime lichte woonkamer
- 4 slaapkamers aanwezig
- Fraai aangelegde zonnige tuin
- Binnen- en buitenschilderwerk gedaan (2017)
- Gelegen op kindvriendelijke locatie

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per direct;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.