WONEN NABIJ DE BINNENSTAD VAN AMERSFOORT IN EEN GEMEENTELIJK MONUMENT? DAT KAN!

In dit herenhuis aan de Stadsring hebben wij dit volledige en stijlvolle appartement op de begane grond beschikbaar. Het pand is van zowel architectonisch, stedenbouwkundig als cultuurhistorisch van bijzondere betekenis en derhalve een gemeentelijk monument. Het heeft nog de oorspronkelijke glas-in-loodramen in diverse ruimtes.
Bouwkundig is het tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk uniek. Kortom: charmant en knus wonen in een eeuwenoud pand aan de Stadsring met alle voorzieningen op loopafstand. Binnen vijf minuten in hartje binnenstad, met 10 minuten op het Centraal Station en via de Stadsring zijn uitvalswegen makkelijk te bereiken.

De verbouwing is bijna voltooid, binnenkort komen er nieuwe foto’s online!

De woning wordt geheel kant en klaar opgeleverd!

Indeling:
U komt binnen bij de gezamenlijke entree met trappenhuis naar de eerste en tweede verdieping. De toegang naar Stadsring 91-B zit direct links bij binnenkomst. Via de ruime hal, waar de toegang zit tot het toilet, de badkamer en de bijkeuken, komt u in de woonkamer met open keuken terecht. Het is een moderne open keuken met alle voorzieningen. De woonkamer is heerlijk licht door de grote lichtkoepels die zijn aangebracht. In de hoek van de woonkamer wordt een subtiele stadstuin (ca. 6m2) gerealiseerd welke middels een schutting wordt gescheiden van die van de buren. Ook hier komt veel lichtinval binnen. Vanuit de woonkamer zit de toegang naar de slaapkamer met light tubes. De nieuwe badkamer krijgt een inloopdouche en een wastafel. De wasmachine- en droger
aansluiting bevinden zicht in de separate bijkeuken.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 83 m²;
• De huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen;
• Energievoorzieningen middels tussen meters, per maand te voldoen aan eigenaar;
• Optioneel parkeerplaats bij te huren: € 90,- per maand;
• Beschikbaar per 1 september 2020, onder voorbehoud van bouwwerkzaamheden;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar, langer bespreekbaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur.

Bij bezichtigingen volgen we uiteraard de richtlijnen van het RIVM! Wil je liever op afstand een kijkje nemen? Ook dat kan middels een video bezichtiging, bel voor meer info ons kantoor op 033-4630950.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, neem een kijkje op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Tot de jaren vijftig van de vorige eeuw stroomde hier een gracht. De ontwikkeling van Amersfoort en het toenemende verkeer noopten tot het dempen van de gracht. Aanvankelijk Rondweg geheten (besluit van 29 juli 1958); vervolgens werd tot in 1961 overwogen om een andere naam te kiezen, maar het bleef tot het rb. van 1966 bij Rondweg. Voor de naam Stadsring werd gekozen omdat die beter aansloot bij het stelsel van wegen buiten de oude binnenstad. Tot het moment van ingang van het rb. (1 januari 1968) droegen de parallelwegen de namen Wijersstraat, ’t Laantje, Bekensteinselaan, Sint Ansfridusstraat, Plantsoen West en Plantsoen Zuid. De tunnel die de Stadsring en de Amsterdamsestraat verbindt is in 1958 in gebruik genomen.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.