Op één van de mooiste locaties van Amersfoort in het Bergkwartier gelegen 3-kamerappartement. Deze fraaie omgeving is rijkelijk voorzien van vele boompartijen en groenzones en hierdoor erg gewild. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een nette badkamer. De achterzijde van het appartement is gelegen aan een groenzone en hierdoor heeft u prachtig uitzicht over dit gebied, tevens is het balkon ook aan deze zijde aanwezig. De tuin welke via een van de balkons te bereiken is wordt gedeeld met de buren. Bent u zoekende naar een appartement met een prachtige ligging die ook nog eens comfortabel is ingedeeld, kom dan kijken en laat u verrassen.


Indeling:

Gezamenlijk kleinschalig portiek met 4 tal woningen, ruime berging in de onderbouw.
Trap naar de eerste etage, voordeur, ruime hal met toegang tot de vernieuwde meterkast, twee slaapkamers, vernieuwd toilet, grote badkamer met bad en wastafel, via de badkamer is de inloopkast te bereiken. Vanuit de hal toegang naar de ruime en lichte woonkamer met uitzicht over het prachtige groene plantsoen en aangrenzend het ruime balkon. Open keuken aan de voorzijde voorzien van vaatwasser, koelvries combinatie, keramische kookplaat en afzuigkap. De badkamer geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde.

Er wordt dubbelglas geplaatst.

Kortom: rustig en groen wonen.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 september 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.