Dit vrijwel nieuwe en comfortabele appartement (bouwjaar 2011) is de ideale starterwoning! In een rustige groene omgeving maar op slechts enkele minuten afstand van de dynamische en sfeervolle Amersfoortse binnenstad, met zijn brede scala aan o.a uitgaansmogelijkheden, winkels, het NS-station en het Eemplein. De woning ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A1 en A28.

De indeling van dit appartement is als volgt:
Op de begane grond is de centrale entree van het complex met videofoon en een gezamenlijke overdekte en afgesloten fietsenberging. Met trap of lift kom je op de vierde etage waar het appartement zich bevindt.

Via de entree kom je in de hal die toegang geeft tot de slaapkamer en strak afgewerkte badkamer met douche, toilet en badmeubel. De badkamervloer is voorzien van fraaie houtlook tegels. Naast de badkamer bevindt zich een aparte berging met wasmachine aansluiting. De hal loopt door naar de fijne woonkamer met open strakke keuken voorzien van vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en koelkast met vriesvak. De woonkamer heeft een grote schuifpui naar een zonnig terras gelegen op het zuidwesten waardoor je ook heerlijk van de avondzon kunt genieten.

Algemene informatie:
- Beschikbaar 1 september 2020;
- Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
- Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
- Exclusief gemeentelijke belastingen;
- Huurperiode: Bepaalde periode maximaal 24 maanden;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt. Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
De weg, die voert van Amersfoort naar Amsterdam; volgt voor een klein gedeelte het oude tracé van de Isseltseweg (tussen Berkelstraat en Twentseweg).