In 2005 is op loopafstand van de stad en het centraal station appartementencomplex "De Plantage" gerealiseerd . Zeer ruim 3-kamer appartement (ca. 85m²) met balkon met uitzicht op het centrum van de stad. Het appartement is gelegen op de 4e verdieping.

Dichtbij het centrum van Amersfoort, het NS-station en met alle voorzieningen om de hoek. Het appartement beschikt over één parkeerplaats en een berging in de afgesloten parkeerkelder. Tevens is er een aparte fietsenberging voor de bewoners. Daarnaast beschikken de appartementen naast een eigen balkon ook over een gezamenlijke daktuin.

Indeling:
Centrale entree met postkasten en lift.
Entree, ruime hal, meterkast. Functionele bergruimte met wasmachine-opstelplaats en cv-ketel, vrij hangend toilet met wastafel. Badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en wastafel. 2 ruime slaapkamers. Woonkamer met, moderne keuken voorzien van alle apparatuur.

ALGEMENE INFORMATIE:
- De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
- Beschikbaar per 01 augustus 2020;
- Servicekosten incl. privé parkeerplaats € 55 per maand;
- Huurperiode: minimaal 12 maanden, onbepaalde tijd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokend en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur incl. kosten parkeren;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt de naam vandaag?
Friesestraat: Provincie van Nederland. Deze naam werd al eerder gebruikt, maar de oorspronkelijke straat, in het gebied Puntenburg, is verdwenen.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.