Aan de Mozartweg ligt dit nieuwgebouwde appartementencomplex ‘Gran Partita’, wij mogen dit mooie drie kamer appartement verhuren! Het appartement is gelegen op de tweede woonlaag en is van alle gemakken voorzien. De woning wordt strak opgeleverd met onder andere een nette laminaatvloer met vloerverwarming, nieuwe keuken, badkamer en wandafwerking.

Het appartementengebouw Gran Partita bestaat uit 40 appartementen met een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Het gebouw is gelegen aan de Mozartweg op de hoek Ringweg Randenbroek. Het complex heeft een ruime groene omzoming en aan de achterzijde een vijver. Het gebouw is ontworpen door het gerenommeerde bureau Klunder Architecten.

Randenbroek is volop in beweging. Het winkelcentrum aan het Euterpeplein ligt op loopafstand, hier vind je een ruim winkelaanbod voor je dagelijkse boodschappen. Ook Park Randenbroek is op loopafstand. Hou je van het levendige centrum van Amersfoort? Op de fiets ben je er met vijf minuten. Hier kan je genieten van de restaurantjes, de terrassen, bioscoop of een middagje shoppen. Het centraal station ligt op 10 minuten fietsen. Verder zijn via de Ringweg-Randenbroek uitvalswegen makkelijk te bereiken.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

De indeling is als volgt:
Entree: ruime nette hal met bellentableu, brievenbussen en een gemeenschappelijke ruimte.
Tweede verdieping: hal met toiletruimte met moden zwevent toilet en fontein. Royale inpandige berging met opstelplaats CV-ketel en aansluitpunten was-apparatuur. Ruime woonkamer van ca. 31 m² met glas/schuifpui over de gelege breedte en toegang tot het ruime balkon. Je kijkt uit over de Ringweg-Randenbroek. De keuken is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur waaronder, gaskookplaat, vaatwasser, koel- en vriescombinatie, combi oven en RVS afzuigkap. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers van ca. 9 m² en 12,5 m². De badkamer is helemaal af en voorzien van meubel, kast en inloopdouche.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer, raamdecoratie en wandafwerking opgeleverd;
- Elke ruimte in de woning beschikt over een eigen thermostaat;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Servicekosten incl. privé parkeerplaats € 50 per maand (verplichte afname);
- Beschikbaar per 01 september 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Wolfgang Amadeus Mozart, 1756-1791, Oostenrijks componist; als kind reeds een befaamd pianist. Componeerde een even omvangrijk als veelzijdig oeuvre, dat het hoogtepunt vormt in de klassieke periode van de muziekgeschiedenis. Daaronder zijn 49 symfonieën, ca. 25 pianoconcerten, 8 vioolconcerten, concerten voor blaasinstrumenten, serenades, 16 opera’s en veel kerkmuziek.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.