WONEN NABIJ DE BINNENSTAD & HET CENTRAAL STATION MET EEN EIGEN PARKEERPLAATS
Dat kan op de Spoorstraat 17M. Een rustig pad dat op de Spoorstraat uitkomt, ideaal gelegen tussen het NS hoofdstation en de oude binnenstad. Dit appartement is ideaal voor een 1, 2, of 3-persoonshuishouden. Kom de sfeer proeven, kijken mag!

Indeling:
Ruime hal met meterkast, separaat toilet. Ruime woonkamer met open keuken welke alle nodige inbouwapparatuur heeft (vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak). Badkamer met bad met douche, toilet, en wastafel. Ruime slaapkamer met toegang tot het zonnige terras waar voldoende ruimte is. De kleinste slaapkamer heeft een inbouwkast.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
– Servicekosten incl. privé parkeerplaats € 75 per maand (verplichte afname);
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 september 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 2 maanden huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.