RUIM EN NET APPARTEMENT OP DE 2E VERDIEPING NABIJ STADSCENTRUM EN NS-STATION
Ruim en speels tweekamer appartement met een deels verhoogt plafond van 3.75m gelegen op de 1e verdieping met een heerlijk zonnig balkon en eigen parkeerplaats. Het appartement is onderdeel van een kleinschalig, in 2007 gebouwd, complex. De directe omgeving bestaat uit meer authentieke woningen uit begin vorige eeuw. Op geringe afstand zijn het Eemplein en de binnenstad met de winkels, bioscopen, restaurants en alle denkbare voorzieningen. Bij het appartement behoren een eigen parkeerplaats op het afsluitbare binnenterrein. Het appartement zelf biedt een aantrekkelijk actueel beeld en – comfort.

De indeling:
Tweede verdieping: vanuit de hal is toegang tot het toilet, de living, wasruimte met wasmachine aansluiting en cv-ketel, badkamer en slaapkamer.
De L-vormige living (circa 30 m²) biedt vrij uitzicht en heeft twee openslaande deuren naar het balkon op het zuidwesten. Op de helft van het appartement is een verhoging in het plafond waardoor de ruime living en de keuken een hoogte hebben van 3,75 m. In deze verhoging bevinden zich ramen over de gehele breedte van de woning waardoor lichtinval ontstaat van twee kanten.
De ruime halfopen keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder vaatwasser, oven en vier-pits gasstel.
De badkamer is voorzien van douchecabine met thermostaatkraan en modern bad-meubel. De ruime slaapkamer (circa15 m²) heeft een nis voor extra kastruimte.

Kortom, een uniek appartement voorzien van alle gemakken op loopafstand van de gezellige binnenstad en het station van Amersfoort.

Bijzonderheden:
- Woning is voorzien van zonnewering
- Dichtbij stadscentrum en station
- Woonoppervlakte 67m2
- Ruime slaapkamer

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer en gordijnen opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 01 september 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
– Servicekosten incl. privé parkeerplaats € 50 per maand (verplichte afname);
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

NB: Toen na 1815 de huidige Snouckaertlaan (die toen nog Soesterweg heette), in een rechte lijn werd doorgetrokken tot de toenmalige Bovenbirktse of Turfweg, ontstond een nieuwe, kortere verbinding met Soest, die de naam Soesterweg kreeg. De weg stond aanvankelijk ook bekend als Straatweg op Naarden en (Omgelegde) Soesterstraatweg. Het gedeelte tot aan het spoor kreeg in 1917 de naam Snouckaertlaan. Zie ook Smallepad.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend