Zeer net en modern twee kamer appartement INCLUSIEF PARKEREN!
Het appartement complex ligt aan het Piet Mondriaanplein, direct tegenover het centraal station van Amersfoort. Amersfoort Centraal is het belangrijkste spoorwegstation in Amersfoort en een belangrijk knooppunt tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. De bereikbaarheid van de woningen per trein is daarmee uitstekend. Binnen 35 minuten sta je bijvoorbeeld in het centrum van Amsterdam. Winkelen in Utrecht: slechts 15 minuten met de trein.

Ideaal is de centrale ligging. Het appartement bevindt zich namelijk op loopafstand van diverse supermarkten, restaurants, het historische centrum van Amersfoort en het Eemplein met al haar voorzieningen. (Media Markt, Pathe bioscoop, Albert Heijn, bibliotheek enz.) Ben je een natuurliefhebber? Het Birkhoven bos en de Bokkeduinen bevinden zich op slechts 5 minuten fietsafstand.

Kortom een veelzijdige woonplek, ideaal voor forenzen! Een plek voor iedereen die sfeer, gezelligheid en rust in een stedelijke omgeving met een hoog voorzieningsniveau en uitstekende verbindingen weet te waarderen.

Indeling:
Op de begane grond komt u binnen in de centrale hal met bel-brievenbusbord, toegang tot het trappenhuis en de lift. Het appartement ligt op de vierde verdieping, entree via brede corridor.

De entree met hal geeft toegang tot de badkamer, meterkast, vaste kast met CV ketel + wasmachine aansluiting en de woonkamer en de slaapkamer. De ruime lichte woonkamer met brede raampartijen is voorzien van een strakke laminaat vloer. De open, moderne keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasser, oven, 4-pits fornuis en een afzuigkap. De nette badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel en toilet. Naast de badkamer bevindt zich de wasruimte met opstelplaats van de Cv-ketel.

De berging van 4m² is gelegen op de begane grond.

Kenmerken:
- Fraai appartement op een unieke locatie
- Eigen parkeerplaats op afgesloten terrein.
- Bouwjaar 2011
- Afgesloten fiets-opstelplaats aan achterzijde van appartementen complex
- Glasvezel en kabel aansluiting aanwezig in appartement

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Parkeerplaats incl. servicekosten (verplichte afname) € 75,-
- Beschikbaar per direct beschikbaar;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.