Appartement van ca. 122 m² met balkon en twee ruime slaapkamers. De ligging biedt een vrij uitzicht over het Amersfoortse groene Bergkwartier met een bebouwing van voornamelijk vrijstaande villa’s. Het appartement kenmerkt zich door de opmerkelijke ligging, het uitzicht, de bezonning en de privacy en is gelegen nabij openbaar vervoer (stadsbus en centraal station NS op 5 min. loopafstand, Schiphol 40 min.) en de historische binnenstad met de vele winkels, warenhuizen en culturele- en horecavoorzieningen. Tevens vindt u in de directe omgeving een groen wandelgebied met tennisbanen.

Het kleinschalige appartementengebouw bestaat uit een begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Per bouwlaag zijn 4 appartementen gesitueerd met uitzondering van de 3e.
Onder de appartementen bevindt zich een parkeerkelder, waar ieder appartement zijn eigen parkeerplaats heeft. In de kelder, tevens per lift bereikbaar, zijn tevens de bergingen. Bij de ingang van de parkeergarage is een privé parkeerplaats voor de 2e auto of voor gasten.

Begane grond: entree, centrale hal met brievenbussen en intercom. Middels zowel de trap als lift zijn de verdiepingen bereikbaar. Vanuit de centrale hal is de parkeerkelder bereikbaar met eigen parkeerplaats en berging.

Appartement: Entree met garderobe, bergkast met cv-opstelling en toiletruimte. De zeer royale leefruimte beschikt over grote raampartijen waardoor er een enorme hoeveelheid licht binnen komt in het appartement. Door de speelse opzet van deze ruimte is er voldoende ruimte voor een eetkamer, zitkamer of een prettige leesplek bij de gashaard.
Het grote balkon bevindt zich in het midden van het appartement. De keuken bevindt zich in het midden van het appartement en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; vaatwasser, koelkast, oven en een 4-pits gasfornuis.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers. De slaapkamer grenzend aan de entree beschikt over een eigen badkamer voorzien van douche en wastafel. De andere slaapkamer beschikt over een klein balkon en een eigen badkamer voorzien van een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Er is een separate toiletruimte.

Algemene informatie:
• Woonoppervlak ca. 122m²;
• bouwjaar 1989
• Dubbelglas;
• Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
• Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
• Beschikbaar per ca. 15 april 2020;
• Gunning eigenaar middels ontmoeting;
• Huurperiode: bepaalde tijd, korte periode bespreekbaar;
• Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
• Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend