Achter een fraaie monumentale gevel in de historische binnenstad schuilt dit 2 kamer appartement met balkon en zicht op winkelstraat "De Kamp". Het kleinschalig appartementencomplex is onderverdeeld in acht appartementen met een kleine maar gezonde vereniging van eigenaars. Het appartement ligt aan een aangenaam rustige binnenplaats op steenworp afstand van de winkels, het theater en de vele restaurants en terrassen welke zo bepalend zijn voor de sfeervolle Amersfoortse binnenstad. Kortom een heerlijke relaxte woonomgeving met de vele monumenten en grachten en alle denkbare voorzieningen.

Begane grond: afgesloten terrein, centrale entree met statige trapopgang en hal met toegang tot 4 appartementen.

Indeling appartement, eerste verdieping: entree/hal met bergkast voorzien van opstelling CV Combi ketel en mechanische ventilatie.
Lichte woonkamer aan straatzijde met 3 gevelramen waarvan 2 ramen te openen zijn. Er wordt een rechte keuken geplaatst met inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gaskookplaat, vaatwasser en oven.

Royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar het zonneterras met uitzicht op fraaie oude woonhuizen. Badkamer met wastafelmeubel, douchehoek en aansluiting w.m.a. Separaat hangend toilet met fontein.

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Energievoorzieningen op naam huurder, exclusief gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per 15 september 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.