GEMEUBILEERD EN MODERN WONEN IN EEN 2-KAMER APPARTEMENT IN DE BINNENSTAD!
Op een zeer gunstige plek in de binnenstad aan de Arnhemseweg tussen de Stadsring en het Prinses Julianaplein gemeubileerd 2-kamer appartement. Kortom een fantastische plek. Netter en beter dan een hotel!

Hier komt u zorgeloos thuis kunt na een dag hard werken. Om de hoek kunt u genieten van het gezellig stadscentrum, station is op 5 minuten afstand en schuin aan de overzijde is de supermarkt Plus.

Nieuwsgierig geworden, loopt u mee?
Via een gezamenlijke opgang komt u op de eerste verdieping bij de entree van het appartement. Woonkamer voorzien van keurige laminaat vloer en keukenblok voorzien van o.a koelkast en tweepits fornuis. De slaapkamer is voorzien van kledingkast en bed. Badkamer is netjes en modern voorzien van douchebak, wastafel en toilet.

Bijzonderheden:
- Verplichte eindschoonmaak gehele woning incl. stomerijkosten bedden en linnengoed etc. € 250,–
- Uitermate geschikt voor éénpersoonshuishouden
- Woning is volledig gestoffeerd en gemeubileerd
- Modern en netjes afgewerkt
- 5 minuten van CS Amersfoort
- Supermarkt aan de overkant

Algemeen:
- Beschikbaar per direct
- Huurperiode: maximaal 24 maanden eerste instantie
- Maandelijkse voorschot € 125,- t.b.v. g/w/e tv en internet
- Waarborgsom ten hoogte van 1 maand incl. voorschot
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur
- Gunning eigenaar

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor op +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u tevens aan voor de gratis woningmail en ben als eerste op de hoogte van het aanbod voor dat het op Funda en internet staat!

Wij hebben het huis op de juiste plek

NB: Oorspronkelijk Slijkstraat genoemd naar de drassige omgeving (in 1485 voor het eerst vermeld in de bronnen). Op verzoek van de bewoners wegens de negatieve bijklank gewijzigd in Arnhemsestraat, als aansluitend op de weg die naar Arnhem voert.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend