Prima kamer op een perfecte locatie boven het winkelcentrum Neptunusplein.
Door de grote raampartijen komt er veel licht binnen!

U heeft woongenot in een lichte kamer waarvan de vloer is voorzien van laminaat. Het pand is opgedeeld in 3
woonlagen. U komt binnen in een gemeenschappelijke entree. De kamer bevind zich op de eerste etage aan de achterzijde. De badkamer bevind zich ook op de eerste etage. Badkamer is voorzien van douche en wastafel. Ruime keuken voorzien van gasfornuis. Tevens is er wasmachine aanwezig waarvan u gebruik mag maken. Zowel de badkamer als keuken worden gedeeld met slechts één persoon.

Aantrekkelijke ligging, met een paar minuten wandelen bevind u zich in het bruisende stadscentrum van Amersfoort. Het centraal station ligt op fietsafstand. Kortom een leuke, zonnige plek om te wonen en te leven met alle uitgaansgelegenheden, station, restaurants, winkels en theaters in de directe nabijheid. Levendig en ook rustig is een goede typering voor deze locatie.

LET OP! oudere foto’s.

Bijzonderheden:
- Gestoffeerde woning (alleen vloer);
- Woonoppervlakte ca. 18 m2;
- Beschikbaar voor een éénpersoons huishouden;
- Per 01 september 2020;
- Minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden eerste instantie;
- Huurprijs is inclusief g/w/e tv en internet;
- Geen huisdieren en niet rokend genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. voorschot;
- Gunning eigenaar;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel ons kantoor +31(0)33-4630950. Of kijk op onze website en meld u aan voor de gratis woningmail.

NB: Neptunusplein: Vernoemd naar de Romeinse god van het water en de zee. De naam is gekozen omdat de omliggende straten zijn vernoemd naar zeevaarders.