Op een zeer gewilde locatie, op loopafstand van het centrum en centraal station bevindt zich dit goed onderhouden 3 – kamer appartement. Dit luxe complex beschikt over een gemeenschappelijk plein voor bewoners wat er groen en gezellig uitziet.

Indeling:
begane grond: entree, brievenbussen, lift en trappenhuis naar de etages.

Tweede verdieping: entree hal, twee slaapkamers, separaat toilet met fontein, badkamer met douche en wastafel en een inpandige bergruimte met aansluiting voor wasmachine/ droger. Aansluitend bevindt zich daar de lichte woonkamer grote raampartij. De moderne keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals; gaskookplaat, vaatwasser, koel/ vrieskast, combi- magnetron en afzuigkap. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer. Tevens beschikt dit appartement over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder. Dit appartement is absoluut een bezichtiging waard!

Algemene informatie:
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Er is een gezamenlijke binnentuin;
- Parkeerplaats in de onderbouw;
- Servicekosten € 50,- per maand voor de parkeerplaats;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Beschikbaar per 02 november 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur incl. parkeren;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!