Dit leuke 4-kamer appartement ligt op de 3e verdieping met balkon op het zuiden, één van de populaire appartementencomplexen aan de Verdiweg en grenst aan natuurgebied De Schammer.
Bij binnenkomst in het appartement zal je vanwege het uitzicht en de vele lichtinval direct een plezierig gevoel ervaren. Het appartement beschikt over 2 flinke slaapkamers en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 100 m²!
Winkelcentrum Euterpeplein, openbaar vervoer en het wandelgebied De Schammer zijn allemaal in de directe omgeving. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Amersfoort.

Indeling: compleet gerenoveerde centrale hal met intercom, lift, entree/ruime hal met meterkast, provisieruimte, stookruimte met cv- combiketel en deur naar de ruime woonkamer voorzien van pvc-vloer, nette wandafwerking en toog naar de werk/eetkamer. Vanaf hier bereikt u het zonnige balkon op het zuiden.

De dichte keuken aan de voorzijde beschikt over een kunststof werkblad, veel kastruimte en diverse losse apparatuur. Verder is hier een 2e balkon welke via een schuifpui toegankelijk is.

Twee in grootte variërende slaapkamers (ca. 13 en 9 m²) met laminaatvloeren. De vergrootte badkamer beschikt over een ruime douche, wastafel, en wasmachine aansluiting. Vanuit de hal is tevens het toilet bereikbaar.

De berging bevindt zich op de begane grond van het complex en is voorzien van elektra.
Voor het complex is er ruim parkeergelegenheid.

Algemene informatie:
- Woonoppervlakte van ca. 95m2;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Beschikbaar per begin september 2020;
- Huurperiode minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- Niet rokers, GEEN woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Waar komt de naam vandaan?
Verdi werd geboren in 1813 in Le Roncole in het hertogdom Parma, toentertijd bezet door Napoleon. Zijn vader was herbergier en zijn moeder zijdespinster. Op tienjarige leeftijd kreeg Verdi een officiële aanstelling als organist van de kerk. Tussen zijn 13e en 18e jaar schreef Verdi honderden marsen en symfonieën voor kerken en zes concerten met pianovariaties.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.