GESTOFFEERDE WONING van ca. 110m2 met 3 slaapkamers in hartje centrum! (Gestoffeerd bespreekbaar)
Stijlvol wonen in het stadshart van Amersfoort. Zoekt u tevens rust, ruimte en een luxe afwerking? Dit moderne 4 kamer appartement met zonnig balkon, zeer luxe keuken, en lift is ca. 110 m2 en ligt op de 2e verdieping op een historische locatie. Op de begane grond bevindt zich een grote gezamenlijke fietsenberging en in het souterrain een eigen berging en de parkeerkelder. Bouwjaar 2001; energielabel B!

Indeling:
Entree, hal met intercom en modern zwevend toilet met fonteintje. Royale zonnige living met 3 brede gevelramen en biedt zicht op een rijksmonument, het Mooierplein (voetgangersgebied) en naar de Kortegracht.
Vanuit de woonkamer toegang tot het balkon op het zuiden. De open moderne keuken is voorzien van o.a. fornuis, afzuigkap, vriezer, koelkast en vaatwasmachine.

Royale hoofdslaapkamer aan de achterzijde van het pand, hierdoor optimale rust met aangrenzend de badkamer.
Via de hal zijn er nog twee slaapkamers, wasruimte en een toilet.

Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met draai-/kiep ramen en dubbel glas. Glasvezelaansluiting aanwezig. Gezonde en goed georganiseerde VVE; het complex wordt uitstekend onderhouden. Dit fantastische appartement ligt hartje centrum, biedt veel privacy en ligt nabij winkelpromenades, gezellige uitgaanspleinen en het NS station op 10 minuten lopen. Een parkeerplaats kan extern gehuurd worden voor € 190,– per maand.

Algemeen:
- Gemeubileerd/gestoffeerd in overleg;
- Beschikbaar per 04 januari 2021;
- Minimaal 12 maanden maximaal 24 maanden;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar;
- Mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren voor € 190,- per maand;
- Geen woningdelers, studenten of vrienden;
- Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!


NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel van de Kortegracht heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.