Op zoek naar een comfortabel appartement op een bruisende locatie nabij het stadse Eemkwartier – De Nieuwe stad en hartje Amersfoort? Steek de weg over en je kunt direct genieten van winkels, terrassen en restaurants. Het moderne woningcomplex is gelegen in het Eemkwartier en is opgeleverd in 2011. Het gebouw is strak vormgegeven, goed geïsoleerd en de energiekosten zijn bijzonder laag! Op loopafstand van het NS station, de historische binnenstad en het Eemplein. Kom kijken, we laten het je graag zien!

Indeling: toegang tot de centrale entree van het complex met trappenhuis en liftinstallatie.

2e verdieping: eigen entree met toegang naar slaapgedeelte en aangrenzend de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.

De open keuken in lichte kleurstelling heeft veel bergruimte. Verder is de keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koel-vriescombinatie).

De doorloop van de keuken brengt je naar de woonkamer welke gelegen is aan de rustige achterzijde van het appartementencomplex. Over de gehele breedte van de ruimte zit een schuifvouwraampartij welke bij lekker weer als een harmonica opengeschoven wordt en je buiten naar binnen haalt! Vanaf hier hoog heb je een mooi uitzicht op het aangrenzende park.

Algemene kenmerken:
- Direct te betrekken
- Gratis parkeerterrein voor de deur!
- Separate fietsenstalling
- Bouwjaar 2011
- Parkeren is openbaar en doe je voor de deur!

Algemene informatie:
– De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (vloer);
– Energievoorzieningen gemuteerd op naam huurder;
– Beschikbaar voor een éénpersoonshuishouden;
– Per 3 september 2020 beschikbaar;
– Huurperiode: in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden rekening gehouden dient te worden. Voor langere tijd beschikbaar;
– Gunning eigenaar;
– Waarborgsom ten hoogte van 1 maand huur.

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


WAAR KOMT DE NAAM PUNTENBURG VANDAAN?
Puntenburg, de naam van een in oorsprong achttiende-eeuws landhuis aan de Oude Soesterweg, nu Gerrit van Stellingwerfstraat, waar de Amersfoortse dichter Pieter Pijpers, 1748-1805, woonde.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!
Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend