** VOL GEBOEKT**

Wonen in hartje centrum in een twee-onder-één-kap voor onder de Dat kan nu bij deze aantrekkelijke en goed geïsoleerde woning gebouwd in 1986. Dit huis staat in een leuk straatje in het centrum van Amersfoort met al zijn gezellige winkels en terrassen. Dit deel van de Teut grenst aan de sfeervolle Bloemendalsestraat met vele restaurants en een van Amersfoorts’ bekendste buurtcafe "Van Zanten". De woning is voorzien van kunststof kozijnen en is volledig geïsoleerd.
De woning beschikt over 2 slaapkamers, een gezellige woonkamer met open keuken en een patiotuin met achterom en houten berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast met bergruimte onder de trap, separaat toilet, slaap/werkkamer van ca. 15 m2, badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De buitenruimte is van binnenuit bereikbaar maar ook via de achterom aan de zijkant van het huis. De begane grond is eventueel ook als woonkamer te gebruiken waardoor je op de 1e verdieping een heerlijke ruime woonkeuken hebt.

Verdieping 1:
Lekker lichte woonkamer met Frans balkon, halfopen keuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap gezellige eetbar. De gehele verdieping is voorzien van laminaat en de wanden zijn glad afgewerkt.

Verdieping 2:
De slaapkamer met velux dakraam is via een vaste trap bereikbaar. Tevens bevindt zich hier de CV-opstelling (Intergas HR combi 2003) en de nodige bergruimte.
Resumé: Een heerlijke starters woning met twee slaapkamers een gezellige woonkamer en een keurig afwerkingsniveau gelegen aan een prachtig straatje in het gezellige centrum van Amersfoort.

Algemene informatie:
- Beschikbaar per 01 oktober 2020;
- De woning wordt met vloer opgeleverd;
- Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
- Parkeren middels parkeervergunning;
- Minimaal 12 maanden tot in eerste instantie maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!!
NB: De Teut: Het land van Teut of To(e)te, voor het eerst vermeld in 1381, dit kwam in 1394 in handen kwam van Dirk die Coninck (Coninckstraat), die het als leengoed hield van de Utrechtse bisschop, de leenheer.