OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE op loopafstand van het historische centrum gelegen twee kamer appartement op de derde verdieping met balkon en een aparte berging in de onderbouw. Het appartement is voorzien van een keurige badkamer, een hoogglans witte keuken en een knus balkon. Vanaf het balkon heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en, natuurlijk niet te missen:…….. " Onze Lieve Vrouwentoren" ! Het appartementencomplex is uitstekend onderhouden, heeft een actieve VVE en ziet er verzorgd uit. Recent zijn zelfs de huidige kozijnen vervangen voor nieuwe, aluminium kozijnen met koudebrug onderbreker en HR++ glas!

Entree begane grond:
De hoofdentree van het gebouw ligt aan de Arnhemseweg. Hier tref je het bellentableau, de brievenbussen, toegang tot de lift en het trappenhuis.

Derde verdieping:
Via de ruime hal komt u bij de entree van het appartement. De entree geeft toegang tot de badkamer, de tussengelegen slaapkamer en de woonkamer. De lichte woonkamer met toegang tot het balkon is voorzien van brede raampartijen wat garant staat voor een levendig uitzicht over de rotonde van het Prinses Julianaplein en de historische binnenstad van Amersfoort. De open keuken is voorzien van een modern, hoogglans wit keukenblok met 4-pits gasfornuis en een RVS afzuigkap. Achter de keuken bevindt zich een nis met de Cv-ketel (2017) en MV-box (2018). Hier bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine en een ingebouwde provisiekast. In de halfopen, praktische slaapkamer is plek voor een tweepersoonsbed en biedt voldoende kastruimte. De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet , wastafel, verwarming en is betegeld tot aan het plafond.

In de gehele woning is de strakke laminaatvloer doorgelegd en alle wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 42m2
- Bouwjaar 1982
- Nieuwe aluminium kozijnen met koudebrug onderbreker en HR++ glas
- Mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeerkelder
- Dubbelglas

Algemeen:
- Beschikbaar per 01 oktober 2020;
- Beschikbaar voor éénpersoonshuishouden;
- Huurperiode: in eerste instantie maximaal 2 jaar;
- Exclusief energievoorzieningen en belastingen;
- Energievoorzieningen gemuteerd op naam van de huurder;
- Waarborgsom ter hoogte van één maand huur;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
- Gunning eigenaar.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend