GEMEUBILEERD 120 vierkante meter woonoppervlakte gelegen op de begane grond met patio en terras, alsmede een eigen PARKEERPLAATS!

Dit moderne 4-kamer HOEK APPARTEMENT heeft een fraaie duurzame eiken vloer, luxe keuken, moderne badkamer en 3 slaapkamers. Door de hoekligging zijn er volop raampartijen aanwezig en daardoor volop daglicht. Gelegen in het Eemkwartier op loopafstand van het NS-station en nabij de gezellige binnenstad.

Woonoppervlakte 120 m² inclusief inpandige berging van 7 m².

Indeling:

Overdekte entree, hal/gang met kleine verhoging, meterkast, toilet met fontein, riante woon/eetkamer van 42 m², fraai detail is de sfeervolle steentjeswand, luxe open keuken in U-opstelling uitgevoerd compleet met RVS design afzuigkap, 5-pits kooktoestel, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en veel kastruimte.

Via een ruime gang met fraaie spiegelwand zijn de 3 ruime slaapkamers (waarvan 2 met toegang tot patio/terras) bereikbaar. De luxe inpandige badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche v.v. thermostaatkraan, wastafelmeubel, wandkast en een designradiator. De inpandige berging is tevens geschikt voor fietsen aangezien deze ook van buitenaf bereikbaar is. Was/stookruimte met CV-ketel en warmteterugwininstallatie.

De eigen parkeerplaats bevindt zich in de parkeergarage onder het complex.

Algemene informatie:
- De woning wordt gemeubileerd opgeleverd;
- Energievoorzieningen op eigen naam gebruiker;
- Kosten voor parkeren bedragen € 55,- per maand;
- Beschikbaar per 26 oktober 2020;
- Gunning eigenaar;
- Waarborgsom 1 maand huur;
- Huurperiode in overleg, waarbij met minimaal 12 maanden tot maximaal 24 maanden;
- Geen woningdelers, vrienden of studenten;
- Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert

Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.


Wij hebben het huis op de juiste plek!!

Provincie van Nederland. Deze naam werd al eerder gebruikt, maar de oorspronkelijke straat, in het gebied Puntenburg, is verdwenen; de naam keerde formeel op 3 oktober 2000 (B&W-besluit nr. 334202) op een andere plaats terug; de eerste huizen verschenen in 2003.

Raadsbesluit nr. 326 van 18 mei 1920